Ένας κεντρικός και ενεργός παίκτης στην ελληνική σκηνή φιλοξενίας, ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στο μπαρ το 2013 όταν άνοιξε το Spoiled Cocktail Barστη Δάφνη της Αθήνας. Από τότε, τόσο ο Γιώργος όσο και το μπάρ, έχουν κερδίσει πολλά βραβεία. Καθοδηγούμενος από μια συνεχή αναζήτηση ανάπτυξης, ίδρυσε ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο mixology κοντά στο Spoiled, επιτρέποντας στην ομάδα του να πειραματιστεί και να καινοτομήσει. Με τα χρόνια, το βαθύ πάθος του Γιώργου για το Μεξικό και τον κόσμο της αγαύης, τον οδήγησε να ανοίξουν το Barro Negro Athens - το πρώτο τεκίλα και κοκτέιλ barτης πόλης που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας.