ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Tomas Estes

Ο Tomas Estes έχει αναγνωριστεί δύο φορές ως “Ambassador to Europe for Tequila” από το Εθνικό Επιμελητήριο Τεκίλα του Μεξικό και παρέλαβε το βραβείο “Life Time Achievement” από το περιοδικό “Theme” για τη δουλειά του στην Τεκίλα και στην εκπροσώπησή της. Ο Tomas έχει μία αυθεντική αγάπη για την τεκίλα η οποία αντανακλάται σε ό,τι κάνει. Το 2008 ο Tomas δημιούργησε την Tequila Ocho, την πρώτη “Single Estate” τεκίλα στον κόσμο, επιδεικνύοντας την επιρροή του κτήματος (terroir) στην αγαύη και τελικώς στην τεκίλα, όπως ακριβώς γίνεται με τα σταφύλια και το κρασί. Ο Τomas Estes επίσης είναι ιδιοκτήτης bar και εστιατορίων εδώ και 37 χρόνια, έχοντας ιδρύσει το 1976 το Pacifico Group.

Tomas Estes has been a bar and restaurant owner for 39 years, having founded the Pacifico Group in 1976. In addition, Tomas has been recognized twice by the Mexican National Tequila Chamber with the title of “Ambassador to Europe for Tequila” and received a Life Time Achievement award from “Theme” magazine for his work with Tequila in the hospitality industry. In 2008, Tomas founded Tequila Ocho, the first single-field tequila. In 2012 he published, "The Tequila Ambassador" the definitive work on the subject of tequila. In 2015 he received the Chairman's Award from Imbibe magazine's "Outstanding Personality of the Year". Tomas has a true love of Tequila that shines through all he does. He is often found as a guest speaker, talking about the taste and process of hand crafted Tequilas to educational groups and connoisseurs.

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2016
09 Νοεμβρίου, 2016
19:45 – 20:30

Athens Bar Show 2016
09 Νοεμβρίου, 2016
17:30 – 18:10

Athens Bar Show 2015
04 Νοεμβρίου, 2015
19:30 – 20:10

Athens Bar Show 2015
04 Νοεμβρίου, 2015
14:30 – 15:30
Tequila: Sipping and talking



Athens Bar Show 2014
05 Νοεμβρίου, 2014
15:30 – 16:10
The latest news on Agave Spirits

Athens Bar Show 2013
25 Νοεμβρίου, 2013
17:00 – 17:40
Ocho - Single Estate Tequila

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!