ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Gegam Kazarian

Γεννήθηκε το 1980 στην Αρμενία. Από πολύ νεαρή ηλικία αφιερώθηκε στις σπουδές, συνδυάζοντας τη βιολογία με το bartending στην ηλικία των 20 ετών. Η συνέχεια τον έφερε στην Ισπανία όπου μαγεύτηκε από τα αρώματα, τους ήχους και τις γεύσεις. Όρισε ως δεύτερο σπίτι του την περιοχή της Μεσογείου, όπου ανέπτυξε περαιτέρω την εκπαίδευση του στην αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό, την μαγειρική, το κρασί και τις γλώσσες. Τα τελευταία χρόνια, οι επιτυχίες σε διεθνείς διαγωνισμούς όπως το «Gin Connoisseur 2011», έφεραν τη διεθνή αναγνώριση. Σήμερα ο ίδιος έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου σε δικά του έργα και συνεργάζεται με πολύ μεγάλα brands. 

Born in 1980 in Armenia, since very young age was eager to learn, combining studies in biology with strict formation as bartender around the age of 20. Hereafter visited Spain tempted by its aromas, sounds and flavours. He set his second home in the Mediterranean where he developed further education in architecture, design, cooking, baking, wine and languages. In the last few years he achieved international recognition thanks to various worldwide competitions awards like “Gin Connoisseur 2011". Nowadays he is completely dedicated to his own projects and collaborates with many great brands like Molinari Sambuca.

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2016
09 Νοεμβρίου, 2016
18:30 – 19:10

Athens Bar Show 2015
03 Νοεμβρίου, 2015
12:20 – 13:00
Foodpairing: pushing the boundaries of exciting combinations


Athens Bar Show 2014
05 Νοεμβρίου, 2014
17:40 – 18:20
Beyond the Bounderies of Sambuca: Molinari Cocktails and Long Drinks

Athens Bar Show 2013
26 Νοεμβρίου, 2013
13:30 – 14:10
Natural Cocktails. Molinari

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!