ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Κωνσταντίνος Καπνιάρης

Το Martini, ένα προιόν απόλυτα συνδεδεμένο με την Ιταλική κουλτούρα του Aperitivo, εντρυφεί στον απέραντο κόσμο του Food Pairing και τον συνδυασμό των γεύσεων. Τι είναι το Food pairing μέσα απο τη ματιά ενός Bartender και ενός Chef; Πώς μπορεί να λειτουργήσει σε ένα μπαρ; Ο Κωνσταντίνος Καπνιάρης (Martini brand ambassador) προσκαλεί τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο (Martini Gran Prix global winner/ Odori vermouteria Co owner) και τον Παναγιώτη Γιακαλή (executive chef at Margi Hotel) να αποκαλύψουν τα μυστικά και τις τεχνικές του Food Pairing, αλλά και τις αρχές που το διέπουν. 

Martini, a product absolutely connected with Aperitivo's italian culture, luxuriates in the vast world of food pairing and combination of flavors. What is food pairing though a bartender's eye and though a chef's eye? How can it work in a bar? Konstantinos Kapniaris invites Manolis Likiardopoulos and Panagiotis Yiakalis to reveal the secrets and techniques of food pairing but also its ruling principles.  

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2016
09 Νοεμβρίου, 2016
13:30 – 14:10

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!