ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Jared Brown

O MasterDistiller του Sipsmith, Jared Brown δημιούργησε τα πρώτα του αποστάγματα στην ηλικία των 10 ετών αφού διάβασε τη διαδικασία που ακολουθούσαν οι πρώτοι Αμερικανοί άποικοι. Ως ενήλικας, ο ενθουσιασμός του Jared με τον κόσμο των spirits τον οδήγησε σε κάτι πιο ουσιώδες. Το 1998 ανέπτυξε μια φόρμουλα Gin για το πρώτο του εστιατόριο στις Η.Π.Α., το οποίο είχε ένα μικρό αποστακτήριο κάτι που τον οδήγησε να  προχωρήσει σε περισσότερα εναλλακτικά και διαφορετικά project. Το 2002 δημιούργησε τη formula βότκα HeavyWater στη Νορβηγία και αμέσως μετά εργάστηκε ως σύμβουλος για μια βιετναμέζικη εταιρεία συμβούλων για την παραγωγή Ricevodka το 2005 προτού δημιουργήσει τη φόρμουλα του πολυβραβευμένου Sipsmith LondonDry, VJOP, Sloe Gin, LondonCup, DamsonVodka, και τα υπόλοιπα ποτά του αποστακτηρίου.

Sipsmith Master Distiller Jared Brown made his first spirits at age ten after reading that early American colonists froze cider and lifted out the ice to concentrate the alcohol. As an adult (after a degree in hospitality from NYU, five years in operations at the Essex House Hotel and a few good bartending jobs) Jared’s fascination with the spirits world has gone well beyond idle fancy. Developing a gin formula for the first micro distillery restaurant in the USA, in 1998, led to more diverse projects. He crafted, in 2002, the formulation of Heavy Water Vodka in Norway. That was immediately followed by consultancy work for a Vietnamese ruou (rice vodka) in 2005 and work on tasting panels for Beefeater 24 and No. 3 before crafting Sipsmith’s award-winning formulas for London Dry, VJOP, Sloe Gin, London Cup, Damson Vodka, and the distillery’s bespoke spirts. 

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2016
08 Νοεμβρίου, 2016
16:30 – 17:10

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!