GRANIKAL

Η Granikal εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα πρωτοποριακά και εκσυγχρονισμένα προϊόντα για την αγορά του Ho.Re.Ca. Με βάση τις νέες τάσεις της εποχής, ανανεώνει συνεχώς το portofolio της για να εξασφαλίσει στον επιχειρηματία και τον επαγγελματία bartender/ barista, ένα μοντέρνο και ολοκληρωμένο inventory για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών και να κάνει τη διαφορά στο τελικό προϊόν. Μεταξύ άλλων εισάγει προϊόντα διεθνών εταιρειών όπως ODK-ORSA Drinks, TEISSEIRE, DIRAFROST, SICOLY, EDMOND BRIOTTET, SUNNY BIO,SWEETBIRD, DRAPO VERMOUTH DI TORINO, MEΖCAL VAGO, SYLVIOUS GIN ενώ συνεργάζεται και διανέμει τα προϊόντα των ελληνικών εταιρειών THREE CENTS, BARSHO(Bob’s, Scrappy’s, Dr. Adam’sBitters) , BARSEED( MancinoVermouth, LeblonCachaca, MerletLiqueurs) ORGANIC 3S STEVIA, MALA PERUVIANA.

ODK

Η εταιρεία ODK-ORSADrinksπαράγει και προμηθεύει αληθινούς  πουρέδες  φρούτων με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα,για cocktailsκαι smoothiesσε 22 υπέροχες  γεύσεις και πρωτότυπα σιρόπια για cocktailsσε 23 ξεχωριστές  γεύσεις.

·Ευέλικτη και εργονομική συσκευασία- squeezebottle

·Ισορροπημένη γεύση  και μεγάλη  περιεκτικότητα σε φρούτα

·Αποτελεσματικοί  τόσο  στο shakerόσο  και στο blender

EdmondBriottet

Η οικογενειακή  επιχείρηση EdmondBriottet  ιδρύθηκε  το 1836 στην Dijonτης Γαλλίας  και επικεντρώθηκε  στην παραγωγή  του Crème deCassisπου γνώρισε  άνθιση το 19ο αιώνα. Η τεχνογνωσία  σε συνδυασμό  με τις υπερσύγχρονες  υποδομές  και τον αρτεσιανό  τρόπο  παραγωγής  της οικογένειας Briottet  έφεραν  τα EdmondBriottet Liqueursστο Νο4 των BestSellingLiqueurBrandsγια το 2014 σύμφωνα  με τoDrinksInternational, και ένα επιβλητικό rangeαπό 57 διαφορετικές  γεύσεις  στα χέρια  των  Ελλήνων bartenders. Παράγονται  με τον παραδοσιακό  τρόπο  εκχύλισης  φρούτων  και καρπών  σε αλκοόλ  και είναι ιδανικά  για την παρασκευή  των  πιο εκλεπτυσμένων classiccocktailsκαι aperitivos.

EdmondBriottet Rhum Agricole

Το Rhum Agricole  της EdmondBriottet  παράγεται  στην Μαρτινίκα. Συνδέεται  με AOCstatus (Ονομασία  Ελεγχόμενης  Προέλευσης) και η παραγωγή  του και η εμφιάλωση  του πραγματοποιείται  κάτω  από τις καθορισμένες  συνθήκες  και διαδικασίες. Οι 2 ποικιλίες  του λευκού RhumAgricoledesSargasses, και του παλαιωμένου RhumAgricoleSantaMaritaέχουν  έρθει  για να εντυπωσιάσουν  τους  γνώστες  του είδους.

Teisseire

Η εταιρεία Teisseire  δραστηριοποιείται  από το 1720 και αποτελεί  τη Νο1 εταιρεία  σε πωλησεις  σιροπιών  στην Γαλλία. Τα σιρόπια Teisseire  διακρίνονται  για την υψηλή  ποιότητα  των πρώτων  υλών  (φρουτα,μπαχαρικα,νερο) και για το ισορροπημένο  μείγμα  διαφορετικών  τύπων  ζάχαρης  που τους επιτρέπει  να διατηρούνται  χωρίς  συντηρητικά ,να μην κρυσταλλώνουν  και να ενισχύουν  το προφίλ  της κάθε ξεχωριστής  γεύσης. Έρχονται  σε ένα μεγάλο rangeικανό  να εντυπωσιάσει  κάθεbartenderκαι barista.

SunnyBio

HSunnyBioAgaveείναι 100% σιρόπι αγαύης  και αποτελεί  προϊόν  της FamilleMichaudπου δραστηριοποιείται  στην παραγωγή  και εμφιάλωση  μελιού  και άλλων  εναλλακτικών  φυσικών  γλυκαντικών  ουσιων.Υστερα από επιλογή  των καλύτερων  οργανικών  φυτών  αγαύης  και τη συγκομιδή  τους από τα υψίπεδα  του Μεξικό , ηSunnyBioAgaveαποτελεί  ιδανική  εναλλακτική  γλυκαντική  ουσια,με  χαμηλό  γλυκαιναιμικο  δείκτη, ουδέτερη γεύση, και μεστό, βοτανικό  άρωμα.

DIRA

Οι cocktail-orientedκατεψυγμένοι  πουρεδες DIRAσυνδυάζουν  την γεύση  και την υφή  του φρέσκου  φρούτου , με την οικονομία  και την πρακτικότητα. Η συγκομιδή  των φρούτων  που πραγματοποιείται  στις καλύτερες  εποχιακές  συνθήκες  και ο πατενταρισμένος  τρόπος  παρασκευής  επιτρέπουν  στους πουρεδες DIRAνα διατηρούνται  στην συντήρηση  έως  και 14 μέρες  μετά  τη απόψυξη  (καρύδα  5 μέρες). Το rangeσυμπληρώνει  μια πλούσια  γκάμα  από IQF, μια γεύση superfoodκαι μια μίνι  σειρά  από 100% οργανικούς  πουρεδες χωρίς  προσθήκη  ζάχαρης.

SICOLY

Η κοινοπραξία  των φρουτοπαραγωγών  της Lyon, Sicoly, φέρνει  στα χεριά  των bartenders μια σειρά  κατεψυγμένων  που θα κάνουν  την διαφορά . Τεραστία  ποικιλία  γεύσεων  (48) σε κατεψυγμένους  πουρεδες, 5 διαφορετικές mixγεύσεις , 5  100% οργανικές  γεύσεις  και 6 γεύσεις  από λαχανικά  δίνουν  την δυνατότητα  παρασκευής  πρωτότυπων  συνταγών cocktails.

MALAPERUVIANA

Η MalaPeruviana  αποτελεί  ένα πρωτοποριακό , ελληνικό  προϊόν. Η σωστή  εποχή  συγκομιδής  της ντομάτας  σε συνδυασμό  με την ακέραια  παστερίωση  που πραγματοποιείται  μέσα  στο μπουκάλι  σύμφωνα  με τον παλιό  παραδοσιακό  τρόπο, φέρνουν  στα χέρια  των bartendersκαι chefsένα χυμό  τοματας  υψηλής  ποιότητας, με  πλούσια  γεύση  και έντονη  οξύτητα, ιδανικό  για την παρασκευή  των καλύτερων BloodyMaryκαι όχι μονo.

Mezcal Vago

Τα Mezcal Vago είναι Mezcal που παράγονται στην Οαχάκα του Μεξικό χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές μεθόδους ζύμωσης και απόσταξης. Παράγονται από διάφορα είδη αγαυών όπως Espadin, Mexicano και Tobala και αποστάζοντας σε παραδοσιακούς χάλκινους ή πήλινους αποστακτήρες. Δεν περιέχουν προσθήκη νερού μετά την απόσταξη με το αποτέλεσμα να είναι άνω των 50 αλκοολικών βαθμών και να απολαμβάνετε την απόλυτη καρδιά του Mezcal.

SylviousGin

Το Onder De Boompjes, το δεύτερο μεγαλύτερο ολλανδικό αποστακτήριο που λειτουργεί από το 1658, παράγει μια σειρά από παραδοσιακά genevers και το Sylvious Gin. Πρόκειται για ένα αυθεντικό gin που συνδέεται άρρηκτα με την εθνική κληρονομιά των ολλανδικών genevers. Τα φρέσκα φρούτα και βοτανικά που χρησιμοποιούνται αλλά και ο πλήρης έλεγχος της εξ ολοκλήρου ενδογενούς παραγωγής των πρώτων υλών, εξασφαλίζουν τα ποιοτικά κριτήρια που καθιστούν το Sylvius Gin μοναδικό.

Drapό

Τα Drapό Vermouthsκαι Amaroαποτελούν κληρονομιά των παραδοσιακών Τορινέζικων βερμούτ που ξεκίνησαν να παράγονται στα τέλη των 1700΄s.  Τα Drapό προέρχονται από οίνους από την περιοχή Piedmonte, ενισχυμένους και αρωματισμένους με μπαχαρικά, βοτανικά και ρίζες σύμφωνα με τις παραδοσιακές, τοπικές τεχνικές έγχυσης και εκχύλισης των βερμούτ που φέρουν στα διακριτικά τους  τη σημαία των TurinVermouth.

Pontica

Το βερμούτ Pontica παρασκευάζεται και εμφιαλώνεται στην Αυστρία απο την PonticaDrinks. Ενα γλυκό, κόκκινο βερμουτ με έντονη πικρυτητα, ιδανικό για mixing σε cocktails και long drinks, που παραμένει πιστό στην παράδοση ενώ περιέχει πολλες σύγχρονες πινελιές του Reinhard Pohorec. Με εξειδίκευση στην βοτανολογία και τους ενισχυμένους οίνους και διπλώματα Sake sommelier και Sherry Educator, υπογράφει το γευστικο προφίλ του PonticaΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!