Στην Pukka κατασκευάζουμε ποδιές υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξοπλίζοντας με ένα σημαντικό εργαλείο τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο.
Η ιδέα ανήκει στον bartender Τέο Τερζόπουλο. Η ανάγκη για ένα προϊόν με τόσο μεγάλη χρηστική αξία οδήγησε τη δημιουργικότητά του έξω από τα όρια του shaker, και με τη βοήθεια του γραφίστα – designer Παναγιώτη Μιχαηλίδη όρισαν τα νέα αισθητικά δεδομένα του εργαλείου αυτού. Η Δούκισσα Δραγάνη συμπλήρωσε ιδανικά την ομάδα προσφέροντας την τεχνογνωσία και την προσωπική της φροντίδα σε κάθε μία ποδιά Pukka ξεχωριστά.
Η ιδιαίτερη αίσθηση που προσφέρει ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι ραμμένο στα μέτρα μας (ή όχι μόνο στα μέτρα μας αλλά κυριολεκτικά για μας), πρακτική που μας γυρνάει κάποια χρόνια πίσω μια και στη σύγχρονη εποχή οι επισκέψεις “στο ράφτη μας” σπανίζουν, είναι που κάνει κάθε ποδιά Pukka τόσο μοναδική όσο και αυτόν που τη φοράει. Είναι χειροποίητη, ράβεται κατά παραγγελία από υφάσματα ή δέρματα άριστης ποιότητας, και σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αισθητική της καλύπτει απόλυτα κάθε είδους ανάγκη που προκύπτει στο χώρο εργασίας ή ακόμα και στο σπίτι!
Η ομάδα της Pukka συνεχίζει να πειραματίζεται επάνω σε υφάσματα, υλικά και τεχνικές ώστε να προσφέρει πάντα το καλύτερο και να ικανοποιεί οποιαδήποτε απαίτηση. Ενημερωθείτε για ότι νέο φτιάχνουμε και παραγγείλετε τη δική σας ποδιά στο www.pukka.gr
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!