Η Le Bon Gourmet διακρίνεται από το 1998 στην ελληνική αγορά διαθέτοντας διεθνώς αναγνωρισμένα και διακεκριμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας: έτοιμα συστατικά, μίγματα και συμπυκνώματα που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή ροφημάτων και ποτών.

Τα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύονται: Frostyccino Gourmet, Stirling Foods, American Beverage Marketers, ABS / Ya-Makin Smoothies, Granita Gourmet, Toppings Gourmet, Zucceroo, Maraschino Gourmet, Rubyred Premium Cranberry καλύπτουν όλο το φάσμα χώρων οπό αναψυκτήρια, café bar, beach bar και καφετέριες έως κρουαζιερόπλοια και κλειστές αγορές. Τα προϊόντα διατίθενται πανελλαδικά μέσω logistics. 

Η ποιότητα των προϊόντων και ο σεβασμός προς τους πελάτες έγινε η βάση για να χτιστούν μακροχρόνιες και αξιόπιστες συνεργασίες με πελάτες και προμηθευτές. Βασικός σκοπός της Εταιρίας είναι η συνεχής στήριξη του πελάτη πριν και μετά την πώληση. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διαρκή επικοινωνία του εξειδικευμένου προσωπικού με τους πελάτες, με την άρτια εκπαίδευση του πελάτη από το προσωπικό της Εταιρίας για την καλύτερη κατάρτιση του πάνω στο αντικείμενο, με την διάθεση δωρεάν προωθητικού διαφημιστικού υλικού και συνταγές, και τέλος με προτάσεις για την ανανέωση του μενού του καταστήματος.


Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 6, 15342, Αγία Παρασκευή

Τ: +30 210 600 6693

F: +30 210 600 0803

E: sales@lebongourmet.grΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!