"Χτίσαμε" αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα τον Μάιο του 2009 με γνώμονα να φέρουμε στην ελληνική αγορά εξοπλισμό μπαρ κι εργαλεία που έλειπαν μέχρι τώρα, που είναι βελτιωμένα, καλύτερα σχεδιασμένα και πιο ασφαλή. Ταξιδέψαμε ακόμη και πέρα από τον Ατλαντικό, γνωρίσαμε οίκους και τα προϊόντα τους και πήραμε δείγματα που πληρούν τους κανόνες υγιεινής και φέρουν πιστοποίηση HACCP. Κατόπιν, τα δοκιμάσαμε οι ίδιοι πάνω στη δουλειά του Bartending, την οποία κάνουμε χρόνια και σήμερα, πεπεισμένοι πια για την ανθεκτικότητα και την απόλυτη χρηστικότητά τους, σας τα προσφέρουμε. Σε ανταγωνιστικές τιμές και με τη διάθεση να αποκτήσετε κι εσείς εργαλεία που θα σας εξυπηρετήσουν πίσω από την μπάρα, γρήγορα, εύκολα, επαγγελματικά, υπεύθυνα.
Το πιο σημαντικό; Έχοντας πείρα και διακρίσεις τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή χώρο του Bartending, έχοντας αναλάβει την οργάνωση πετυχημένων event κι έχοντας κερδίσει σε σημαντικούς διαγωνισμούς, είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε τα καλά εργαλεία bar από εκείνα που απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Στις εκδηλώσεις που οι ίδιοι οργανώνουμε, χρησιμοποιούμε τα προϊόντα που σας προτείνουμε μέσα από το e-shop μας. Κι αν επισκεφτείτε το χώρο μας, θα μπορέσετε να γνωρίσετε από κοντά στο show room τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό μπαρ που σας προτείνουμε, αλλά και να δοκιμάσετε στην πράξη και να πειστείτε και οι ίδιοι, στο μπαρ που έχουμε στήσει, ειδικά για εσάς.
Στο BarEquip.gr θα βρείτε συγκεντρωμένο όλο τον εξοπλισμό, μικρό και μεγάλο, που είναι απαραίτητος για τη δική σας επιχείρηση. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οτιδήποτε έχει σχέση με τα προϊόντα μας, την παρασκευή cocktail, αλλά και έξυπνα μυστικά και τρικ για πιο εντυπωσιακά ποτά.
Στο περίπτερό μας στο Bar Show θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά προϊόντα των οίκων:
UberBarTools™, Urban Bar, Naranja, Yuakiwa, Carl Mertens, Spill Stop, The Original Whiskey Ball, Rosella Flowers Wild Hibiscus, Shrub καθώς και Bitters, Vintage books και αξεσουάρ για καφέ, κρασί και ειδών εξειδίκευσης.
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.barequip.gr
Έδρα: Διστόμου 71, Πειραιάς Τ: 210 4100 995ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!